ROT-avdrag

För ett bra pris på din golvslipning i Uppsala kan du som privatperson använda ROT-avdraget. Detta är ett avdrag som instiftades av den svenska regeringen under 1990-talet. Syftet med avdraget är att göra det enkelt för dig som privatperson att anlita professionella golvläggare för arbeten i bostaden. ROT är en förkortning på renovering, ombyggnad och tillbyggnad och inkluderar tjänster som golvläggning och golvslipning i Uppsala.

Så fungerar ROT-avdraget

Med ROT-avdraget får du som privatperson en generös skatatesubvention när du anlitar våra golvläggare. För att kunna nyttja avdraget finns det vissa regler och riktlinjer att förhålla dig till. Dessa ser du här nedan.

  • Du måste vara minst 18 år gammal
  • Du måste betala skatt i Sverige
  • Du måste vara bosatt i den bostad vi ska utföra en golvslipning i
  • Du kan som mest göra ett skatteavdrag på 50 000 kronor per år och person, eller upp till 30% av den totala arbetskostnaden.

Prisvärd golvslipning med ROT-avdrag

Det finns många fördelar med att anlita våra golvläggare för en noggrant utförd golvslipning. En av dessa fördelar är ROT-avdraget som du har rätt att använda när du anlitar oss. Vi kommer ta hand om allt pappersarbete, skicka in all nödvändig information till Skatteverket samt dra av summan direkt på fakturan.

Om du har några frågor om hur du kan använda ROT-avdraget för en golvslipning i Uppsala är du välkommen att kontakta oss!