golv-uppsala-trägolv

Golvläggning

Trägolv är en svensk klassiker och passar till alla inredningsstilar. Trä har ett naturligt vackert utseende och en klassisk stil som aldrig går ur tiden och som är enkel att förändra med rätt ytbehandling. En fördel med att lägga träglv i bostaden är dess unika utseende. Trots att materialet är väldigt populärt i svenska hem är det väldigt enkelt att få utseendet att bli unikt för sig själv.

Om du är mitt i en pågående renovering av bostaden kan vi rekommendera att även fokusera på golvet. Väljer du att lägga nytt golv med rätt ytbehandling kan du förändra utseendet i hela bostaden. Våra golvläggare hjälper dig genom hela arbetsprocessen för komplett golvläggning utifrån dina önskemål. Vi kan lägga allt från enkelt trägolv, ljus ekparkett eller modern fiskbensparkett.

Personligt hembesök för att planera din golvläggning

På vår golvfirma arbetar engagerade och erfarna golvläggare som ställer upp när du vill lägga nytt golv. Vi kan hjälpa dig oavsett om det är ett stort eller ett flertal rum som ska renoveras eller om du endast behöver byta ut några golvbrädor. Golvet är en viktig del i bostaden vilket gör en golvläggning till en investering i bostaden. För att arbetet ska hålla hög kvalité är det viktigt att arbetet planeras noggrant och utförs på rätt sätt.

Vi erbjuder golvläggning och golvslipning i Uppsala till både privatpersoner och företag!

För att våra golvläggare ska få de rätta förutsättningarna att genomföra ett bra arbete och göra verklighet av dina idéer inleder vi arbetet med ett personligt hembesök. Detta är ett viktigt moment i vår arbetsprocess då vi får möjlighet att gå igenom den golvläggning du behöver hjälp med samt andra önskemål du kan tänkas ha.

Välj en ytbehandling som framhäver dina nya trägolv

Precis som vid en golvslipning i Uppsala är det viktigt att försluta den nya golvytan vid en golvläggning. För att göra detta använder vi en ytbehandling anpassad för trägolv och som har olika egenskaper. Syftet med en ytbehandling för trägolv är att försegla den nya golvytan för bra motståndskraft mot dagligt slitage. Behandlingen kan även förändra färgen och glansen på trägolvet för en komplett golvläggning.

Om man kliver in i en svensk bostad är det inte ovanligt att man går på vackra trägolv. Materialet är populärt men kan samtidigt se olika ut beroende på den ytbehandling man väljer. För att din golvläggning ska bli som du förväntat dig kan du välja en färgnyans som passar din övriga inredning. På så sätt kan du få allt från en mörk fiskbensparkett, ljus ekparkett eller traditionellt trägolv med vacker glans.

Med vår expertis som golvläggare kan vi ge råd och rekommendationer på färgnyans som bland annat passar ek lamellparkettgolv och ett flertal furugolv.

Vi lämnar alltid garanti på vårt arbete så att du blir helt nöjd med ditt nya golv.

Avancerad mönsteranläggning: Fiskbensparkett eller annat parkettgolv

Som en etablerad golvfirma och välrenommerat byggföretag tar vi vårt arbete på största allvar. Vi levererar ett förstklassigt resultat när vi utför en golvläggning för ett jämnt och symmetriskt trägolv. Vi arbetar noggrant, resultatorienterad och planerar vårt arbete från början till slut. Med vår erfarenhet inom yrket kan vi utföra en golvläggning i en snygg och traditionell mönsteranläggning som exempelvis fiskbensparkett.

En fördel med vårt arbete är att våra arbetsdagar ser olika ut. Vissa dagar kan vi bli anlitade för att lägga traditionellt trägolv för att nästa dag utföra en golvläggning i en mer avancerad mönsteranläggning i ekparkett. När det sedan är dags för underhåll är du välkommen att kontakta oss när det är dags för golvslipning i Uppsala.

Vi lägger nytt trägolv till bra pris – Använd ROT-avdrag

Om du någon gång har utfört en renovering hemma så inser du nog vilken betydelse golvet har för helheten. Genom att lägga ett nytt trägolv kan ett rum förändras och bostaden får ett utseendemässigt lyft. Du är välkommen att kontakta oss om du vill få mer information om hur vi arbetar vid en golvläggning.

Om du vill investera i ett nytt trägolv ska du kontakta oss för en offert. Då kan vi presentera ett bra pris baserat på dina önskemål och golvläggningens omfattning. Begär en offert för golvläggning eller golvslipning i Uppsala!

Som privatperson kan du anlita vår byggfirma för golvläggning med det förmånliga ROT-avdraget.

Lägg nytt trägolv hemma för att förändra utseendet. Vi inleder arbetet med ett hembesök för att planera arbetet utifrån dina önskemål.