golv-uppsala-golvslipning-golvläggare

Golvslipning

Trä är mångsidigt material och är vanligt förekommande när man bygger om eller renoverar hemma. Trä är ett naturligt material med förnyelsebara egenskaper och ett vackert utseende som passar många olika inredningsstilar. Bland annat den moderna inredningen till den mer klassiska inredningen. Ett trägolv finns i många olika utförande och kan anpassas efter dina behov. Med en golvslipning i Uppsala kan vi bland annat framhäva den svartmålade fiskbensparketten eller det ljusa parkettgolv.

Trägolv är vanligt i många svenska hem och får dagligen utstå slitage av olika slag. Allt från skor, smuts, möbler och ålder. För att ditt parkettgolv ska hålla länge är det viktigt att underhålla materialet med jämna mellanrum. Om ditt trägolv börjar bli slitet är inte det ett tecken på att du behöver investera i ett helt nytt trägolv utan du behöver endast slipa golvytan för att det ska upplevas som nytt igen.

Bevara ditt befintliga trägolv med en golvslipning

Alla trägolv blir slitna med tiden oavsett om du har ett parkettgolv, laminatgolv eller annat massivt trägolv. Det kan uppstå repor och flisor i ytskiktet och glansen från ytbehandlingen kan ha nöts bort vilket försämrar hållbarheten.

Våra golvläggare har lång erfarenhet av att arbeta med trägolv. När du anlitar oss för golvslipning i Uppsala kommer vi säkerställa att golvet mår bra under arbetet samtidigt som vi bevarar det vackra i ditt befintliga trägolv. Vi kan hjälpa dig slipa golvet i köket, slipa trägolv eller annan golvslipning i bostaden.

Då vi kommer slipa bort det yttersta lagret på trägolvet kommer vi applicera en ytbehandling av dina önskemål. En ytbehandling är ett viktigt steg i arbetet med att slipa golv. Då kommer behandlingen lägga sig som ett skyddande lager för bra hållbarhet och vacker glans.

Vi kan slipa dina trägolv ett flertal gånger

Trägolv är vanligtvis väldigt tjocka i grunden för att stå emot all vikt man lägger på det. Det är tack vare trägolvets tjocklek som det även är möjligt att utföra en golvslipning ett flertal gånger utan att kvalitén påverkas.

Våra golvläggare är utbildade och har kunskap i hur många gånger man kan slipa ett trägolv. Vi kommer undersöka dina golv för att avgöra om slitskiktet är tillräckligt tjock för att det ska vara möjligt att utföra en golvslipning i Uppsala.

Att slipa golvet är en bra investering i ditt befintliga trägolv och är en sparsam golvrenovering då du inte behöver investera i en helt ny golvläggning.

Välj ytbehandling för trägolv

Efter varje golvslipning i Uppsala kommer vi försluta den nya golvytan med en ytbehandling. Denna behandling fungerar som en skyddande hinna som skyddar allt från fiskbensparkett, ekparkett och köksgolv. En ytbehandling för trägolv kan även förändra utseendet på ditt befintliga trägolv. Det innebär att du kan få en mörk fiskbensparkett, ljus ekparkett eller ett robust trägolv i matt eller glansig finish.

Vi arbetar med ytbehandlingar av högsta kvalité och tillhandahåller ett brett utbud så att du kan hitta en glans, finish och färg som passar dig. Vi erbjuder bland annat:

  • Hårdvaxolja
  • Lack
  • Naturell

Prisvärd golvslipning med ROT-avdrag

Vi hjälper dig med din golvrenovering för ett professionellt utfört arbete. Våra golvläggare utför en kvalitativ golvslipning i Uppsala där ytbehandling ingår i priset.

Som en välrenommerad golvfirma kan vi erbjuda dig ett konkurrenskraftigt pris på vår golvslipning. Vi baserar vårt pris renoveringens omfattning. Kontakta våra golvläggare redan idag för att få en offert för golvslipning.

Som privatperson kan du anlita oss med ROT-avdraget för ett generöst skatteavdrag på arbetet.

Vi slipar dina golv för att framhäva trägolvets naturliga utseende. Vi inleder arbetet med ett personligt hembesök.